Home » Administratie » Reducere la impozit – Încă 21 de zile cu bonificație de 10%

Reducere la impozit – Încă 21 de zile cu bonificație de 10%

Mai sunt 21 de zile în care contribuabilii din Bârlad, și nu numai, mai pot beneficia de bonificația de 10% pentru impozitul pe imobile.

Reprezentanții Serviciului Taxe și Impozite – Persoane fizice din cadrul Primăriei municipiului Bârlad ne-au declarat că bârlădenii au dat năvală până la sfârșitul lunii aprilie să-și achite impozitele, dar, de o lună și jumătate, numărul lor a scăzut. Ieri, holul de la parter, unde se află biroul de taxe și impozite, era gol, iar la ghișeu doar doi-trei contribuabili. Poate că unii bârlădeni au uitat că anul acesta (din motive electorale sau nu), termenul până la care contribuabilii care își achită integral impozitele beneficiază de o reducere de 10%, este 30 iunie. La această reducere, se adaugă încă una derivată din faptul că, anul acesta, cel puțin până acum, a fost eliminată taxa pentru cimitir.

Așadar, bârlădenii mai au timp trei săptămâni să-și plătească impozitele dacă vor să beneficieze de o reducere de câteva zeci de lei. Nu se mai stă la coadă, așa că pot achita dările la bugetul local rapid și civilizat. Pe ultima sută de metri ar putea să reapară cozile, la fel ca în ianuarie și februarie. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

One comment

  1. Impozite mai mari, mai greu de achitat. Chiar si cu aceasta reducere…E mai greu de achitat. Nu mai are lumea posibilitatea sa achite tot impozitul in prima parte a anului. De ce ati facut impozitele asa mari ? Avem asa multi bani ? Este economia asa de infloritoare ?