Home » Sport » LPS Vaslui, evoluții deosebite la Campionatul Național de atletism pentru copii. Aur obținut de Marian Simionică și Renata Dragomir

LPS Vaslui, evoluții deosebite la Campionatul Național de atletism pentru copii. Aur obținut de Marian Simionică și Renata Dragomir

renata andreea dragomir - locul unuAtleții vasluieni au reușit noi evoluții convingătoare la Campionatul Național de atletism pentru copii 1,2 și 3, care a avut loc în acest weekend. Marian Simionică, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, este noul campion național la 3.000 metri marș. Antonia Renata Dragomir a convins încă o data că așteptările în privința ei sunt realiste, după ce a cucerit aurul la copii 3, la proba de 300 metri, cu timpul de 51,76 secunde. Vasluianca nu este la prima ispravă după ce la începutul lunii aprilie reușea să cucerească bronzul la Campionatul Național de cros. Elevă a profesoarei Doina Crețu, de la LPS Vaslui, ea este și campioană națională de sală la copii, în proba de 200 de metri. Tot aur a obținut și Maria Mirabela Blănaru, dar la copii II, după ce a terminat cursa de 800 metri în 2,28,12 minute. Cristina Valentin Balaur a cucerit bronzul, în urma evoluției bune de la proba de 800 metri copii 1.

LPS Vaslui se mai poate mândri însă cu multe clasări în top 10. Ana Maria Sarghe a terminat cursa de 2000 marș pe locul 8, cu un timp de 13:01:26 minute. La copii 1 s-au mai evidențiat Elena Ciulei și Gabriela Mariuca Buzdugan, care au terminat proba de 800 de metri pe locurile 6, respectiv 8. Dar și Cristina Valentina Balaur care a terminat a 7-a proba de 300 de metri. La copii 2 Nina Ștefania Andrei și Mădălina Petronela Botoșnianu au ocupat locurile 5 și 10 ale probei de 500 metri.

La competiția care a avut loc pe stadionul stadionul “Iolanda Balaș Soter”au participat nu mai puțin de 1.225 atleți, 532 la masculin și 693 la feminin, din 131 de cluburi. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: