Home » Administratie » Luați de val în cadrul ultimei prestații în fruntea urbei, consilierii bârlădeni au fost la un pas de hotărî și soarta Primăriei Târgu Neamț

Luați de val în cadrul ultimei prestații în fruntea urbei, consilierii bârlădeni au fost la un pas de hotărî și soarta Primăriei Târgu Neamț

de Simona MIHĂILĂ

Ultima ședință a Consiliului Local Bârlad, desfășurată în această după-amiază, le-a oferit consilierilor bârlădeni prilejul a a-și etala înaltul profesionalism pe care l-au atins după atâția ani de experiență în administrația publică locală.

marcel-vasilacheChiar dacă mandatul lor este la final, iar cei mai mulți dintre ei vor trebui să-și ia adio de la funcții în următoarele zile, potențialul unora pare inepuizabil.

Mânați de elanul cu care ne-au obișnuit, într-un moment de nestăvilită dorință de muncă, aleșii noștri era cât pe ce să hotărască și pentru localitatea Târgu Neamț.

Numai ochiul vigilent al lui Marcel Vasilache, fost slujbaș al lui Dan Diaconescu, acum ostaș în oastea lui Vlad Țepeș (PRU), a salvat onoarea Consiliului Local Bârlad și soarta Primăriei Târgu Neamț.

Chiar înainte ca proiectul de hotărâre privind aprobarea regulamentului de funcționare a Cantinei de ajutor social Bârlad să fie supus la vot, în vârtejul unei ultime demonstrații de competență, Vasilache a slobozit remarca salvatoare, aceea că unul dintre articolele proiectului face referire la alt oraș.

Altfel spus, din cauza unui nefericit copy-paste executat de alți competenți care-și iau leafă din banul public, în cazul în care proiectul de hotărâre trecea în forma originală, nu ar fi fost exclus ca sărmanii care vor să mănânce la cantina socială a Bârladului să fie trimiși să aducă diverse documente de la Primăria Târgu Neamț.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: