Home » Sanatate » Un tânăr a ajuns la Psihiatrie după ce a înghițit un pumn de pastile cu insecticid

Un tânăr a ajuns la Psihiatrie după ce a înghițit un pumn de pastile cu insecticid

A vrut să impresioneze. Un adolescent de 18 ani din Glăvănești, județul Bacău, a fost adus cu ambulanța la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, la ora 1.30, după ce singur a anunțat la 112 că a vrut să se sinucidă. Băiatul a declarat la Compartimentul de Primire a Urgențelor că a luat 40 de pastile cu insecticid, cu intenția de a se sinucide.

Tânărul a fost internat la secția ATI, după ce a declarat personalului medical că a înghițit câteva zeci de pastile cu insecticid. I s-au făcut spălături gastrice, i s-au pus perfuzii și i s-a recoltat sânge pentru analize medicale. Pacientul și-a revenit și a fost transferat la secția Medicală a spitalului, urmând să fie trimis la secția Psihiatrie pentru un control de specialitate”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Tânărul nu a precizat care a fost motivul pentru care a înghițit voluntar substanțele toxice, dar faptul că sunat singur la Ambulanță denotă că fie s-a speriat de ceea ce a făcut, fie a dorit să impresioneze pe cineva din familia sau anturajul său. Băiatul nu se afla în evidența secției de psihiatrie a spitalului bârlădean. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor