Home / Sanatate / Un tânăr a ajuns la Psihiatrie după ce a înghițit un pumn de pastile cu insecticid

Un tânăr a ajuns la Psihiatrie după ce a înghițit un pumn de pastile cu insecticid

A vrut să impresioneze. Un adolescent de 18 ani din Glăvănești, județul Bacău, a fost adus cu ambulanța la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, la ora 1.30, după ce singur a anunțat la 112 că a vrut să se sinucidă. Băiatul a declarat la Compartimentul de Primire a Urgențelor că a luat 40 de pastile cu insecticid, cu intenția de a se sinucide.

Tânărul a fost internat la secția ATI, după ce a declarat personalului medical că a înghițit câteva zeci de pastile cu insecticid. I s-au făcut spălături gastrice, i s-au pus perfuzii și i s-a recoltat sânge pentru analize medicale. Pacientul și-a revenit și a fost transferat la secția Medicală a spitalului, urmând să fie trimis la secția Psihiatrie pentru un control de specialitate”, a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului în relația cu mass-media.

Tânărul nu a precizat care a fost motivul pentru care a înghițit voluntar substanțele toxice, dar faptul că sunat singur la Ambulanță denotă că fie s-a speriat de ceea ce a făcut, fie a dorit să impresioneze pe cineva din familia sau anturajul său. Băiatul nu se afla în evidența secției de psihiatrie a spitalului bârlădean. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Femeie intrată în stare de inconștiență, în timpul slujbei, în curtea bisericii din centrul Vasluiului

O femeie de 65 de ...

Primele echipamente medicale au ajuns la punctul de transfuzii Vaslui

Ana Rinder, directorul Spitalului Județean ...

Peste 700 de salariați ai SJU Vaslui își vor primi banii înapoi, reținuți din indemnizația de hrană

de Dănuț CIOBANU Salariații Spitalului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: