Home » Social » O copila de 14 ani, batjocura unchiului de 58 de ani

O copila de 14 ani, batjocura unchiului de 58 de ani

 

de Daniel MICU

Adolescență distrusa a unei fete de 14 ani din satul Focșa, comuna Lunca Banului, care a căzut poftelor animalice ale  unchiului său, în vârstă de 58 de ani. Minora a fost ademenita si abuzata de mai multe ori de catre acesta. Tatal copilei este cel care i-a surprins pe cei doi si a anuntat politia. Agresorul regreta cele intamplate si pune totul pe seama bauturii.

Din ancheta, reiese ca nu era prima data cand barbatul de 58 de ani intretinea raporturi sexuale cu nepoata lui. Ultima data, acesta s-a asigurat ca

Tatal adolescentei violate

Tatal adolescentei violate

parintii fetei nu sunt acasa, a intrat peste ea in camera si a batjocorit-o. Intors mai devreme de la camp, tatal adolescentei a suferit un soc cand i-a gasit in pat pe cei doi. A sunat imediat la 112 si l-a dat pe varul sau pe mana politie. In fata anchetatorilor, acesta a recunoscut ca s-a mai culcat cu minora de cateva ori, profitand de faptul ca aceasta ii facea unele mici servicii, vecini fiind. Omul isi cere iertare si spune ca totul s-a intamplat pe fondul bauturii.

Familia fetei isi revine cu greu din soc. Copila a fost audiata in prezenta unui avocat, dar si a unui psiholog. Ea va intra intr-un program de consiliere, urmand sa fie monitorizata atent de specialistii Directiei pentru Protectia Copilului Vaslui, care o vor ajuta sa depaseasca aceasta trauma.

Intre timp, autorul a fost prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventive, iar magistratii au admis cererea procurorilor. Unchiul abuzator isi va petrecere urmatoarele 30 de zile dupa gratii. Risca ani grei de puscarie pentru nesabuinta lui.

In sat,  oamenilor nu le vine sa creada ca un om, pe care-l știau liniătit și la locul lui, a fost capabil de o asemenea grozavie.

ruda-violatorului-sat-focsa

Verisoara agresorului

”Eu am intrebat fata si ea a spus ca a fost fortata, a inchis usa, a luat patura. Tatal fetei si mama erau la prasit. El s-a dus la ea. A incuiat usa si a dat buzna peste ea. Era baut, in ziua aia am facut cu totii un gratar, nu se astepta nimeni la asa ceva. Nu trebuia sa faca treaba asta”, spune Vasile Pintilie, un localnic.

Verișoara agresorului, Vica Pintilie, se delcară și ea, oripilată: ”Imi pare rau de el. Imi e verisor. Si altul strain putea sa fie si tot asa spuneam daca era ca el, ca a fost cuminte, nu a raspuns la nimeni, nu a vorbit urat, a fost baiat bun, nu am crezut ca va ajunge la situatia asta. A fost singur atatia ani de cand s-a lasat de sotie”.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: