Home » Sport » Spartanii Vaslui, o echipă prea mică pentru Cupa României

Spartanii Vaslui, o echipă prea mică pentru Cupa României

Județul Vaslui a fost reprezentat la Cupa României la minifotbal de formația Spartanii. La prima participare la o competiție de nivel național vasluienii nu au reușit să producă surpriza. Diferența mare dintre nivelul campionatelor s-a văzut, iar adversarii acestora au controlat partidele fără prea mari probleme. Prima partidă, cu Sporting Brad, a fost cea mai reușită pentru fotbaliștii lui Iulian Maxim, care au marcat două goluri. Din păcate adversarii au fost mult mai inspirați și obișnuiți cu nivelul ridicat de joc și au învins, scor 5 – 2. În următoarea partidă Mustang a dispus de Spartanii la scor de tenis, scor 6 – 0. Deși au marcat în ultima partidă, vasluienii au suferit o nouă înfrângere usturătoare, scor 1 – 6.

Lotul echipei este format din Iulian Amancei, Dan Baban, Nori – Iulian Bunduc, Cristian Ionuț Buruiană, Alexandru Bădiț, Alexandru – Ionuț Chirită, Marian Donosă, Dragoș Constantin Firă, Florin Folescu, Ștefan Folescu, Iulian Iftichi, Iulian Maxim, Gheorghită Ciprian Pricop, Sorin Marian Pălimaru, Gheorghe Volocaru și Constantin Vulpe. Spartanii Vaslui urmează să întâlnească adversari mai accesibili în luna august la Summer Cup Vaslui, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui.

La cea de-a șaptea ediție a Turneului Final al Cupei României au participat 64 de formații. Timp de trei zile, Bistrița a fost cucerită de peste 1.000 de jucători de minifotbal din toată țara. În finala Cupei României la minifotbal, s-au întâlnit La Bolta Alba Iulia și River Plate. După un meci dramatic, River Plate a pierdut cu scorul de 2-3, la pauză 1-3.

Trofeul Fair-Play a ajuns la Rechinii Autoland Hosu Zalău, cel mai bun jucător al competiției a fost desemnat Marian Glăvan (La Bolta Alba Iulia), cel mai bun portar – Gabriel Cosa (Golden Boys Bacău), MVP-ul competiției – Ionel Cosneag (River Plate Bistrița).

Premierea a fost făcută de președintele FR Minifotbal, Ioan Onicas, primarul Ovidiu Crețu, fostul președinte al Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu, și principalul organizator Raoul Borsos. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: