Home » Administratie » Unistil nu își revine din șocul pierderii licitației: Autobuzele fostei firme de transport, prinse în circulație fără licență de transport!

Unistil nu își revine din șocul pierderii licitației: Autobuzele fostei firme de transport, prinse în circulație fără licență de transport!

de Răzvan CĂLIN

O acțiune a polițiștilor ce tocmai este în plină desfășurare a descoperit nereguli serioase în ceea ce privește activitatea SC Unistil SRL Negrești, firmă care până de curând a deținut monopolul asupra transportului public de călători. Oamenii legii au constatat că autobuzele firmei care asigură transportul salariaților de la SC Condatex SRL nu dețin licență de transport. Conform legislației în vigoare, licența de transport este eliberată pe fiecare autobuz în parte și are o valabilitate de maxim trei ani. Din câte se pare, autobuzele Unistil care deservesc această cursă specială nu mai aveau acest document de mai mulți ani. Acțiunea este derulată de polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Poliției Rutiere, Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Vom reveni cu amănunte.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: