Home » Sport » Real Junior Vaslui 2008 a cucerit trofeul Cupa Play Bacău

Real Junior Vaslui 2008 a cucerit trofeul Cupa Play Bacău

Grupa 2008 de la Real Junior Vaslui (Roșu) a reușit să cucerească weekend-ul trecut aurul Cupei Play Bacău, după ce a dispus în finală de CSMS Iași, scor 3 – 1. Micii fotbaliști au făcut spectacol de-a lungul maratonului de zece ore, cu 17 goluri marcate și doar două goluri primite. Ianis Podoleanu a fost declarat golgheterul turneului, datorită celor opt goluri marcate. Ștefan Amarandei a impresionat și el și a fost declarat cel mai bun jucător al turneului datorită ambiției și calităților arătate în joc. Antrenorul vasluienilor, Ciprian Amarandei, a fost desemnat cel mai bun antrenor.

Real Junior Vaslui a disputat grupa A, în care a învins LPS Vaslui cu 3 – 0 (neprezentare), Atletic Club Bârlad cu 6 – 1 și FC Bacău cu 5 – 0. În semifinale vasluienii de la Real Junior Vaslui au dat peste cei de la LPS Vaslui Verde pe care i-au învins cu 3 – 0.

Rezultate:

FC BACĂU 7-1 ATLETIC CLUB BÂRLAD

CSMS IAȘI 4-1 SPORTUL ONEȘTI

REAL JUNIOR VASLUI ALB 0-5 LPS VASLUI VERDE

CSMS IAȘI 6-2 LPS VASLUI VERDE

SPORTUL ONEȘTI 4-1 REAL JUNIOR VASLUI ALB

FC BACĂU 4-0 LPS VASLUI ROȘU

CSMS IAȘI 4-1 REAL JUNIOR VASLUI ALB

SPORTUL ONEȘTI 1–2 LPS VASLUI VERDE

ATLETIC CLUB BÂRLAD 1–1 LPS VASLUI ROȘU

Cel mai tehnic jucător a fost desemnat Rareș Moroșanu, de la FC Bacău care a primit mingea turneului. Darius Formagiu, de la CSMS Iași a fost cel mai bun portar. Ieșenii au primit și titlul de cea mai fair – play echipă. (George PROCA)

About Tehno Redactor