Home » Social » Bunele maniere în WC-urile Consiliului Județean Vaslui

Bunele maniere în WC-urile Consiliului Județean Vaslui

anunt toaleta cj (4)Toaletele Consiliului Județean Vaslui sunt adevărate oaze de iluminare și instruire, locuri în care angajații au posibilitatea să-și desăvârșească netulburați procesul de inițiere în tainele bunelor maniere. Unde mai pui că la asigurarea climatului propice contribuie și mesajele motivaționale.

De exemplu, ce poate fi mai frumos decât ca, în timp ce te afli în locul unde până și împăratul merge singur, sa descoperi lipit pe ușă un mesaj în care ești felicitat pentru că faci la toaleta instituției ceea ce faci și la tine acasă! Sublim!

De asemenea, cei care au cine știe ce gânduri cu hârtia igienică folosită sunt încurajați să folosească plini de încredere coșul de gunoi. Or fi și unii care cred, poate, că acesta e un fel de bibelou care nu trebuie atins!

Sfaturi prețioase pot obține și angajații care folosesc toaleta ”pentru situații speciale”. Ei sunt consiliați să anunt toaleta cj (1)utilizeze cu încredere peria pentru WC.

Problema este că toaletele nu sunt dotate cu asemenea ustensile. De unde se poate desprinde cu ușurință ideea că salariații CJ să-și aducă de acasă, pe lângă sandvișuri, și câte o perie pentru WC. Că nu se știe cu ce situație specială se pot confrunta în timpul programului! (Bogdan RUSU)

About Tehno Redactor