Home » Administratie » Ce reacție au avut edilii bârlădeni după ce Est News a prezentat dezastrul de pe strada Marin Lucian

Ce reacție au avut edilii bârlădeni după ce Est News a prezentat dezastrul de pe strada Marin Lucian

de Răzvan CĂLIN

Câteva utilaje au fost trimise în zonă pentru a repara strada.

În ediția de ieri a cotidianului nostru am prezentat pe larg starea dezastruoasă străzii Erou Marin Lucian din Bârlad, unde lucrările la rețeaua de canalizare au transformat artera într-o veritabilă uliță acoperită de noroi. Până și o mașină de salubrizare a rămas împotmolită în tranșeele pline de noroi și apă, de fost nevoie de o macara ca să o utilaje_marin_lucian1scoată de acolo.

Spre suprinderea bârlădenilor care locuiesc pe această arteră, ieri dimineață, chiar de la primele ore, în zonă și-au făcut brusc apariția echipele de lucrători și utilaje ale municipalității. Au început să întindă și să taseze pământul, semn că strada va fi reabilitată așa cum cum trebuie. Sau cel puțin așa speră localnicii de pe această stradă.

”Văd că s-au apucat de lucru și asta nu poate fi decât un lucru bun. Dar sper că vor face treabă ca lumea. Nu doar să astupe gropile și șanțurile cu pământ, să-l bătătorească puțin și după aia gata. La următoarea ploaie să ne trezim iarăși cu noroiul până la genunchi. Totuși, sperăm să nu fie așa!”, ne-a spus unul dintre bârlădenii care locuiesc pe strada Erou Marin Lucian.

Oricum, artera este inclusă în programul de reabilitare a străzilor din acest an, urmând a fi cel puțin balastată (acoperită cu pietriș). Lucrările sunt efectuate de SC RAISER SA, firma municipalității ce gestionează rețeaua stradală din Bârlad.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: