Home » Sport » Puștii născuți în 2007 de la Real Junior Vaslui au cucerit bronzul la Cupa Play Bacău

Puștii născuți în 2007 de la Real Junior Vaslui au cucerit bronzul la Cupa Play Bacău

cupa playReal Junior Vaslui promite pe scena fotbalistică juvenilă, după ce au cucerit săptămâna trecută două trofee la Bacău. Dacă puștii născuți în 2008 au cucerit aurul, grupa 2007 a făcut și ea o figură frumoasă și a luat bronzul. În finala mică, Real Junior Vaslui a învins Viva Activ Buhuși, scor 1 – 0. La finalul celor 10 ore de maraton fotbalistic vasluienii au fost apreciați pentru spectacolul fotbalistic oferit. Pe lângă medaliile de bronz aceștia au primit și trofeul fair-play din partea organizatorilor.

Real Junior Vaslui a disputat grupa A în compania celor de la FC Bacău, Atletic Club Bârlad și LPS Vaslui Roșu. Vasluienii s-au calificat din grupe după ce au remizat 3 – 3 cu LPS Vaslui Roșu și au învins Atletic Club Bârlad cu 3 – 0 la masă verde ( 2 – 4 pe teren). FC Bacău a învins în celălalt meci din grupe Real Junior Vaslui, scor 3 – 0. În semifinale Didi Junior Iași a învins formația vasluiană cu 4 – 0.

REZULTATE:

FC BACĂU 4-1 ATLETIC CLUB BÂRLAD

SPORT CLUB BÂRLAD 0-5 LPS VASLUI VERDE

LPS VASLUI ROȘU 3-3 REAL JUNIOR VASLUI

DIDI JUNIOR IAȘI 17-0 SPORT CLUB BÂRLAD

FC BACĂU 3-0 REAL JUNIOR VASLUI

ATLETIC CLUB BÂRLAD 0-1 LPS VASLUI ROȘU

VIVA ACTIV BUHUSI 5-0 SPORT CLUB BÂRLAD

DIDI JUNIOR IAȘI 6-0 LPS VASLUI VERDE

FC BACĂU 3-1 LPS VASLUI ROȘU

VIVA ACTIV BUHUSI 0-0 LPS VASLUI VERDE

ATLETIC CLUB BÂRLAD 4-2 REAL JUNIOR VASLUI (0-3 după contestație)

VIVA ACTIV BUHUSI 1-4 DIDI JUNIOR IAȘI

SEMIFINALA I : FC BACĂU 3-0 VIVA ACTIV BUHUSI

SEMIFINALA II : REAL JUNIOR VASLUI 0-4 DIDI JUNIOR IAȘI

FINALA MICĂ : REAL JUNIOR VASLUI 1-0 VIVA ACTIV BUHUSI

FINALA MARE : FC BACĂU 0-0 DIDI JUNIOR IAȘI (3-2 după loviturile de departajare)

Campioana competiției, FC Bacău a dat cel mai tehnic jucător, Darius Macovei, dar și cel mai bun portar, pe Luca Chisăreanu. De asemenea antrenorul băcăuanilor a fost declarat cel mai bun. Ieșenii de la Didi Junior au dat golgheterul turneului, pe Dragoș Plămadă care a marcat 12 goluri și cel mai bun jucător, pe Matei Siea.

Turneul național de la Bacău „CUPA PLAY” este la ediția a IV-a pentru micii fotbaliști cu vârstă cuprinsă între 6-10 ani și este organizat de către Ciobanu Ovidiu (antrenor Asociația Sportivă Play Bacău / arbitru Ajf Bacău).

Turneul se întinde pe perioada 12 iunie – 26 iunie, iar în ultimele două zile vor evolua micii fotbaliști născuti în 2009 și 2010. (George PROCA)

About Tehno Redactor