Home » Sanatate » Trei copii au ajuns la Spitalul „Elena Beldiman”, din cauza neglijenței părinților

Trei copii au ajuns la Spitalul „Elena Beldiman”, din cauza neglijenței părinților

Duminică, 19 iunie, spre seară, medicul de la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din cadrul spitalului bârlădean a trebuit să acorde primul ajutor unei fetițe de cinci ani, din satul Jigălia, comuna Șuletea, care prezenta arsuri de gradul II în zona toraco-abdominală. Copilul a fost opărit, posibil cu apă fierbinte, iar medicul a dispus transferul ei la spitalul „Sf. Maria” din Iași.

Tot duminică, un copil de doi ani din satul Movileni, comuna Coroiești, a fost adus la ora 13.30 la spitalul din Bârlad cu intoxicație cu nitriți de la apa din fântână. Părinții nu au fiert apa pe care au dat-o copilului și acesta a ajuns la secția Pediatrie după ce mama copilului a constatat că micuțul a început să aibă vărsături. Un alt copil de 12 ani din Bârlad, din cauza nesupravegherii din partea părinților, a suferit mai multe plăgi la cap, mâini și coapse, după ce a căzut peste el un geam.

Copilul a fost supus unei mici intervenții chirurgicale în dimineața zilei de ieri, iar acum este în afara oricărui pericol. Din fericire, geamul nu a produs secționări ale venelor sau arterelor ci doar unele răni care au fost saturate”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului bârlădean în relația cu mass-media. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: