Home » Social » Vasluienii pot fi căpșunari în Spania. Vezi condițiile!

Vasluienii pot fi căpșunari în Spania. Vezi condițiile!

EURES, care oferă asistentă și consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în UE/SEE oferă vasluienilor 800 de locuri de muncă în Spania. Vasluienii pot merge la recoltat căpșuni pentru campania 2017, iar lipsa experienței nu este un impediment. Aceștia trebuie doar să fie apți pentru muncă de câmp și să aibă între 18 și 40 de ani. Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni iar data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărțite în 6 zile. Ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminică. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi (nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei).

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui din strada Spiru Haret, nr. 5, et. 1, camera 24, tel 0733.975.397. (George PROCA)

About Tehno Redactor