Home » Invatamant » Școala „Iorgu Radu” din Bârlad și-a premiat elevii

Școala „Iorgu Radu” din Bârlad și-a premiat elevii

Ieri, sala Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad a fost gazda festivităților de premiere. La ora 10.00, a fost rândul elevilor Școlii nr. 1 „Iorgu Radu” pentru a fi premiați. Într-o atmosferă caldă, doar la figurat, cei mai buni elevi au fost răsplătiți cu diplome.

Am oferit opt premii de excelență elevilor care au obținut media 10 în acest an școlar și 30 de diplome de merit pentru cei care s-au remarcat la diferite concursuri școlare, cât și premiile obișnuite care se acordă la sfârșit de an. Raportat la nivel local, școala noastră se află pe o poziție bună și, în anumite cazuri, foarte bună în privința rezultatelor școlare, mai puține premii înregistrându-se în rândul elevilor de clasa a VIII-a”, ne-a declarat Daniela Mărcuță, director adjunct al Școlii „Iorgu Radu”.

După doi ani în care profesorii și elevii și-au desfășurat activitatea în incinta Școlii nr. 4, începând cu anul școlar 2016-2017, elevii Școlii „Iorgu Radu” se vor întoarce în școala lor modernizată și reabilitată din temelii. Toate detaliile vor fi puse la punct în această vacanță de vară. Așteptarea dascălilor și elevilor a meritat pentru că își vor desfășura activitatea într-o școală cum nici nu și-au imaginat, o școală cu adevărat europeană. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: