Home / National / DENIS ALIBEC recidivează după scandalul de la ”EURO”. A sudat țigările și a stors paharele până la 4 dimineața!

DENIS ALIBEC recidivează după scandalul de la ”EURO”. A sudat țigările și a stors paharele până la 4 dimineața!

Alibec a ținut prima pagină la Euro 2016, dar nu pentru că ar fi înscris vreun gol, ci doar din motivele greșite: mai întâi ar fi fumat în vestiar la meciul cu Franța, apoi s-a accidentat grav în cel cu Albania. Întors în țară, Alibec insistă să rămână pe prima pagină chiar și în timpul liber fiind.

A sudat țigările, a umplut paharele cu aer

Dacă tot va fi indisponibil pentru această vară și foarte posibil și pentru toamnă, din cauza unei leziuni a ligamentelor care îl va ține departe de gazon circa 3 luni, Alibec s-a dus acasă, pe litoral (el e din Mangalia) și a consumat, într-un club din Mamaia, cât l-au ținut ficatul, respectiv plămânii.

Dacă am lipi una de cealaltă țigările pe care le-a fumat Alibec într-o seară de club, am ajunge din careul lui Tătărușanu până în jumătatea adversă de teren. Iar dacă am băga tot alcoolul băut de vârful lui Șumi și al Naționalei într-o cisternă, s-ar putea să avem nevoie de Tamaș, să mai bea din el după ce am umplut cisterna, ca să nu se risipească.

Tratamentul fotbaliștilor, când suferă: precedentul Gnohere

După meciul pierdut cu Albania, Marius Șumudică a dezvăluit că elevul său plângea, de ciudă că echipa a pierdut, iar el s-a accidentat grav. Cu toate astea, câteva zile mai târziu, suferința fiind atât de mare a fost tratată românește, cu alcoolizare și afumare în club.

Alibec nu e primul fotbalist din Liga I care petrece noaptea în club într-un moment în care teoretic trecea printr-o depresie pe care trebuia să și-o trateze acasă, în liniște. Vârful lui Dinamo, Harlem Gnohere, a petrecut în club a doua zi după moartea, chiar pe teren, a bunului său prieten Patrick Ekeng.

E clar, nu face varul cu pomul ce face single malted-ul cu omul.

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile

x

Check Also

Victimele din clubul Colectiv, comemorate printr-un mars al tacerii, la un an de la tragedie. Peste 5.000 de oameni au fost la Colectiv, unde au depus flori si lumanari

Peste 5.000 de persoane au ...

Șoferii de care să te ferești: o mașină din opt provoacă accidente

Mașina puternică la volanul căreia ...

Totul despre noua lege! Conversia creditelor în franci elvețieni, pas cu pas

Zilele trecute, a fost adoptată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: