Home » Social » Incendiu lângă Școala 4 din Vaslui, din cauza unui cazan de țuică supraîncălzit

Incendiu lângă Școala 4 din Vaslui, din cauza unui cazan de țuică supraîncălzit

incendiu 2O tragedie a fost la un pas să se producă ieri, în vecinătatea Școlii nr. 4 Vaslui, din cauza aprinderii unor vapori de alcool emanați de un cazan de țuică lăsat nesupravegheat. Detașamentul de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului (ISU) a fost chemat să intervină pentru stingerea incendiului care a cuprins două anexe gospodărești din zonă.

La locul producerii evenimentului (strada Independenței) s-au deplasat patru echipaje cu patru autospeciale de stins incendii cu apă și spumă iar incendiu 1în urma recunoașterii s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum la ambele anexe gospodărești cu posibilitatea de propagare la o casă de locuit și alte 2 anexe ale vecinilor.

Nu au existat victime, iar pagubele materiale au fost limitate la două anexe din lemn cu o suprafață totală de aproximativ 200 mp, diverse utilaje electrice, instalații electrice și de gaz care alimentau o magazie și două butelii GPL care au explodat.  (Bogdan RUSU)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: