Home » Sport » Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad au ocupat locul cinci la turneul final

Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad au ocupat locul cinci la turneul final

Rugbyștii bârlădeni de la CSS Bârlad s-au clasat pe locul cinci al Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) U16, după ce au învins CSS Steaua cu 19 – 3.

CSS Bârlad se poate considera ghinionistă, după ce a evoluat într-o grupă a morții, alături de echipa campioană și ocupanta locului trei. Bârlădenii au fost foarte aproape de victorie în cele două meciuri pierdute în grupe, scor 12 – 15 cu CSS2 Baia Mare și 17 – 20 cu CSM Olimpia. Cele două adversare au zburdat pe teren în cele două finale în fața unor adversare pe care le-au învins fără prea mari emoții. În finala disputată pe Stadionul Mihai Naca din Constanța, elevii lui Răzvan Popovici s-au impus în fața celor de la CSM Baia Mare cu 24 -7. Bucureștenii de la CSM Olimpia și-au adjudecat medaliile de bronz după ce au învins în finala mică a competiției pe ACS Tomitanii cu 21- 0.

În meciul pentru locurile 7/8, a doua reprezentantă a Constanței, Cleopatra Mamaia a învins pe LPS Focșani cu 5-0, terminând astfel pe locul 7.

„Nu am avut o grupă ușoară, dar băieții au fost concentrați, au abordat cu seriozitate fiecare meci și vreau să îi felicit pentru felul în care au știut să se dăruiască pe teren”, a declarat Răzvan Popovici.

CSS 2 Baia Mare și-a adăugat în palmaresul acestui sezon un nou trofeu la U16, după ce au cucerit și Cupa României. Anul acesta a mai adus în vitrina clubului băimărean titlul național și Cupa României și la U18, dar și titlul național la U17, rugby în 7. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: