Home » Justitie » Accident cu un mort în fața spitalului din Huși, provocat de un șofer din Republica Moldova

Accident cu un mort în fața spitalului din Huși, provocat de un șofer din Republica Moldova

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Dimitrie Cantermir, a murit, luni, în urma unui accident petrecut în fața spitalului din municipiul Huși, după ce s-a aruncat în partea laterală a unui TIR înmatriculat în Republica Modolva, cel mai probabil cu intenția de a se sinucide.

accident - mort - spital husi1Accident grav în fața spitalului din municipiul Huși, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața. Pietonul, în vârstă de 44 de ani, a fost lovit cu partea laterală a unui TIR, înmatriculat în Republica Moldova și condus de un bărbat de 58 de ani, pe șoseaua principală care traversează orașul. Martorii la eveniment au spus polițiștilor că victima, cunocută cu afecțiuni medicale, s-ar fi plimbat minute în șir pe trotuarul din fața spitalului din localitate înainte de a recurge, cel mai probabil, la un act suicidal.

Bărbatul de 44 de ani a fost transportat la spitalul din municipiu, cu diagnosticul de politraumatisme prin accident rutier. Însă, din cauza leziunilor suferite, victima a decedat la scurt timp de la internare”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului din Republica Moldova pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: