Home » Sport » Patru arbitri vasluieni au avut evoluții apreciate la fază zonală de la Bacău a Programului “Tinere Talente”

Patru arbitri vasluieni au avut evoluții apreciate la fază zonală de la Bacău a Programului “Tinere Talente”

Centralii Răzvan Negară și Silviu Popa, alături de asistenții Cristian Burlacu și Bogdan Bosnea, sunt pe cale să promoveze în Liga a III-a de fotbal. Aceștia au susținut săptămâna trecută la Bacău teste fizice și teoretice în cadrul programului Tinere Talente pentru 2016 – 2017.

bacau - teste fizicerazvan-beldiman-antrenorS-au descurcat foarte bine la testarea fizică, au alergat foarte bine. Ne așteptăm ca și rezultatele de la proba teoretică, care vor veni în cursul următoarelor săptămâni, să fie la fel de bune. În funcție de media pe care o obțin continuă în etapa următoare a programului sau nu. Odată ce am ajuns acolo și am demonstrat că suntem pregătiți înseamnă că arbitrajul vasluian e pe un drum bun. Important e că tinerii vor și se pregătesc, depinde doar de ei cum va evolua cariera lor. Din partea mea au toată susținerea, îi însoțesc la deplasări și fac ședințe cu ei, îi pregătesc. Cam dintotdeauna tinerii vasluieni au avut oportunitatea aceasta, doar că nu prea au fost pregătiți. Nu conștientizau ce șansă este pentru ei până când am fost eu primul care am promovat în acest program în 2014. Le-am explicat ce șansă uriașă este pentru ei și ce ușor se poate intra dacă te pregătești corespunzător. A început să fie prezentă seriozitatea și cum noi muncim cu ei săptămânal e normal să fie rezultate, care se văd. Când mergem pe plan național nu ne facem de râs”, ne-a declarat Răzvan Beldiman, președintele Comisiei Județene de Arbitri Vaslui.

Cosmin Vițelaru așteaptă promovarea în Liga a III-a

Cosmin Vițelaru așteaptă rezultatul pentru programul din 2015 – 2016. A obținut trei note foarte bune, 8.3 și de două ori 8.4. Sunt rezultate de promovare, dar acum depinde și de nivelul celorlalți”, a mai declarat Răzvan Beldiman pentru Est News. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: