Home » Monden » RĂZVAN BURLEANU profită din plin de avantajele funcției. La cumpărături cu iubita și Mercedesul de 100.000 $ de la FRF!

RĂZVAN BURLEANU profită din plin de avantajele funcției. La cumpărături cu iubita și Mercedesul de 100.000 $ de la FRF!

Dacă nu sunteți de prin părțile Bacăului, numele Anamaria Tulumb nu credem că vă spune prea multe. Doamna la care ne referim era pe vremuri o frumusețe locală și colegă de podium pe la diferite prezentări de modă, cu Monica Columbeanu. Mai mult, are în palmares și un titlu de ”Miss Boboc”, ceea ce pentru un oraș de provincie nu e puțin deloc.

De atunci, au trecut vreo 10 ani, iar Anamaria Tulumb și-a mutat frumusețea la București și, între timp, a devenit și colegă… de apartament cu mai marele FRF, Răzvan Burleanu. Intuiți așadar despre cine discutăm. Anamaria Tulumb e prima doamnă a fotbalului românesc, iar lucrul ăsta îi ocupă cam tot timpul. Participă câteodată la cockteiluri organizate de FRF, îl însotește pe președinte în deplasări ale ”naționalei” sau la reuniuni sub egida UEFA, ce mai?!, e un soi de Carmen Iohannis. Și asemănările dintre cele două nu se opresc aici. Prin prisma statului de ”primă doamnă” căpătat în urma alegerilor de la FRF, din urmă cu doi ani, iubita lui Răzvan Burleanubeneficiază de o mulțime de avantaje. E drept, n-are escortă SPP (asta trecem la capitolul minusuri), dar are la dispoziție, până și pentru cumpărături, un Mercedes de 100.000 de dolari, mașină pe care ”dom’ prezident” de la FRF a primit-o de la locul de muncă. Dacă nu credeți pe cuvânt, vă arătăm imaginile pe care CANCAN.ro le-a făcut luni, 27 iunie, orele 15.30. Răzvănel și-a ”rupt” atunci două ore din programul de la Federație (care, în mod normal, e până la 18.00), a luat-o pe Anamaria încărcată de sacoșe din zona Piața Galați și a lăsat-o acasă, în Băneasa. Dar acesta nu e unicul beneficiu pe care cuplul prezidențial îl are de la Federație. Nicidecum Unde mai punem că bossul de la FRF mai câștigă și o căruță de bani (vezi AICI detalii), pe care îi aduce, desigur, la bugetul familiei. În total, ar fi vreo 5.000 de euro pe lună, plus alte bonusuri, căci la FRF s-au acordat bonusuri până și pentru ”rușinea” de la Euro. De toate acestea, profită din plin și Anamaria. Și atunci să mă zică cineva că nu merită să fii prima doamnă a fotbalului românesc, cu toate că galeriile te ”omagiază” în cor la fiecare meci, că doar nu l-or ”omagia” peBurleanu! Asta chiar nu se cade între bărbați!

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: