Home » Social » Astăzi e ultima zi în care vasluienii pot depune cererea de anulare a accesoriilor
Directia Finantelor Publice (constructie)

Astăzi e ultima zi în care vasluienii pot depune cererea de anulare a accesoriilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui reamintește contribuabililor, persoane fizice sau juridice, că astăzi este ultima zi în care pot depune cererea de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor de plată principale către bugetul general consolidat, administrate de ANAF, restante la 30 septembrie 2015. Persoanele fizice sau juridice beneficiază de anularea obligațiilor de plată accesorii datorate cum ar fi penalități de întârziere, o cotă de 54,2% din dobânzi și o cotă de 77,1% din majorările de întârziere dacă ajung la zi cu plată taxelor și impozitelor.

În situația în care sunt îndeplinite condițiile pentru a putea beneficia de anularea unor cote părți din obligațiile fiscale accesorii, dar nu se depune cererea de anulare pană la data de 30 iunie 2016, inclusiv, se pierde dreptul de a beneficia de aceste facilități, chiar dacă s-a notificat intenția de a beneficia de acestea.

Se aduce la cunoștința contribuabililor că data de 30 iunie 2016, inclusiv, este și termenul-limită pentru achitarea cotei de 45,8% din dobânzile aferente obligațiilor de plată principale restante la 30 septembrie 2015, inclusiv, administrate de ANAF. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: