Home » Administratie » Confort îmbunătățit pentru consilierii bârlădeni

Confort îmbunătățit pentru consilierii bârlădeni

După ani de zile în care sala de ședințe a Consiliului Local Bârlad a avut o instalație de iluminat ineficientă și scaune vechi și șubrede, atât pentru consilieri cât și pentru ceilalți participanți la ședințe, a venit vremea ca aleșii să beneficieze de condiții optime de desfășurare a ședințelor. Pe ultima sută de metri a mandatului primarului scaune_noiinterimar Marin Bunea au fost achiziționate corpuri de iluminat noi dar și scaune, fotolii chiar, pentru consilieri, care au fost inaugurate la învestirea noului primar.

„Mobilierul din sala de ședințe a primăriei a fost achiziționat cu aprobarea și prin votul vechiului Consiliu Local, o parte fiind primit anul trecut (stația de sonorizare), iar scaunele pentru consilieri, cele pentru participanții la ședințe și masa de lemn masiv au fost primite recent. Per total, investiția se ridică la aproximativ 80.000 de lei”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad.

Ieri, au fost achiziționate și 40 de scaune pentru persoanele care vor participa la ședințe. Nu de puține ori s-au înregistrat situații jenante când scaunele pliante au cedat, producând zgomot și neplăceri celor care au avut ghinionul de a cădea de pe ele. Mobilierul este de bun gust, de o culoare odihnitoare, vișine, asigurând un confort optim membrilor legislativului bârlădean, care sperăm că vor lua deciziile cele mai bune pentru cetățenii orașului. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: