Home » Sanatate » Puncte de distribuire apă potabilă și de acordare de servicii medicale vasluienilor afectați de caniculă. În ce locuri au fost amplasate și care sunt farmaciile partenere!

Puncte de distribuire apă potabilă și de acordare de servicii medicale vasluienilor afectați de caniculă. În ce locuri au fost amplasate și care sunt farmaciile partenere!

de Bogdan RUSU

Pentru a diminua riscurile asociate caniculei în ceea ce privește sănătatea populației, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, împreună cu o serie de farmacii partenere, a înființat puncte de distribuire apei potabile si puncte de prim-ajutor în principalele municipii și orașe din județ.

În municipiul Vaslui, funcționează cinci puncte de distribuire a apei și trei puncte de prim-ajutor. În farmaciile „Ra”, „Danielopolu”, „Ropharma” (lângă Elvila), „Ropharma” (lânga Palatul Prefecturii), „Farmab” (lângă Peco Mol) vasluienii vor putea bea apă rece. De asemenea, ei vor putea primi ajutor de specialitate la Centrul de zi medico-social „Buna Vestire”, în Centrul de zi medico-social „Sfântul Nicolae” , precum și la sediul clinicii „Medlife”.

Pe raza muncipiului Bârlad, apa va fi disponibilă pe platoul din Piața Civică și în apropierea florăriei „Trandafirul” de pe strada Republicii.

La Huși, locuitorii pot merge să bea apă rece în următoarele farmacii: „ Farmnova”, „Ropharma”, „Crataegus”, ,,Profarm”,  „Catena”, „Farmnova”, „Primula Farm”.

La Negrești, apa rece va fi furnizată pe esplanada din fața Primăriei.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: