Home / Social / Vasluienii sunt așteptati la Brașov pentru a munci în industria constructoare de mașini

Vasluienii sunt așteptati la Brașov pentru a munci în industria constructoare de mașini

Vasluienii ar putea ocupa unul din cele 300 de locuri de munca oferite de SC ICCO FACILITY MANAGEMENT SRL BRAȘOV. Se cauta muncitori necalificați și calificați în industria constructoare de mașini.

Cei care vor să se angajeze trebuie sa aibă intre 16 și 45 de ani, sa aibă minim școală profesională sau școală de arte și meserii și Disponibilitatea de a lucra în alt județ (locul de muncă se află la Brașov).

Se ofer salariu net 1.250 lei/lună. Se asigură cazare în cameră cu TV, internet, mașină de spălat, loc pentru pregătirea mesei. Brașovenii mai oferă bonuri de masă, școlarizare la locul de muncă, transport de la domiciliu la locul de muncă și retur (periodic) și transport de la locul de cazare la locul de muncă.

Șomerii indemnizați și neindemnizați, precum și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă interesate în ocuparea unui loc de muncă oferit de către SC ICCO FACILITY MANAGEMENT SRL BRAȘOV sunt așteptați la interviu marți, 05 iulie 2016, între orele 12.00 – 16.00, la sediul ALOFM Vaslui, strada Spiru Haret, nr. 5 și miercuri 06 iulie 2016, între orele 10.00-14.00 la sediul ALOFM Bârlad, B-dul Epureanu, nr. 8.

Candidații sunt rugați să se prezinte cu actul de identitate, copie a diplomei de calificar și carnet de muncă sau adeverință de vechime. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

Somaj tehnic în timpul stării de urgență

În timpul stării de urgență salariații pot fi trimiși ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: