Home » Justitie » Accidente cu victime la Huși și Solești

Accidente cu victime la Huși și Solești

În această săptămână polițiștii rutieri au fost sesizați de producerea a două accidente de circulație în urma cărora trei persoane au suferit vătămări corporale grave.

Ieri, Adrian C., de 31 de ani, din comuna Muntenii de Sus a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un podeț, după ce a depășit o căruță. Atât el, cât și Florin I, de 21 de ani, pasager în autoturism, au avut de suferit. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde Florin I. a fost diagnosticat cu ”fractură de coloană în zona lombară”, iar C. Adrian a fost diagnosticat cu ”fractură antebraț”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Acesta se deplasa cu autoturismul pe D.N 24 din direcția Vaslui către Solești.

Luni, un alt accident de circulație s-a produs în județul Vaslui, de data aceasta pe raza municipiului Huși. Marius P., domiciliat în Huși a pierdut controlul căruței și s-a răsturnat pe carosabilă. Bărbatul se deplasa pe strada Lt. Mucenic atunci când pe un sector de drum în pantă cablul ce acționa sistemul de frânare de la căruță s-a rupt. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Huși, iar ulterior la Spitalul Județean Vaslui unde a fost diagnosticată cu ”fractură col femural drept”.

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-au produs cele două accidente. Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și să fie foarte atenți la efectuarea oricărei manevre în trafic. Să își verifice periodic starea vehiculului și să se asigure de buna funcționare a acestuia. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: