Home » Sanatate » Accident groaznic: o asistentă de la Spitalul Județean de Urgențe Vaslui, mama a două fete, s-a răsturnat cu mașina, după ce a încercat să ocolească un câine

Accident groaznic: o asistentă de la Spitalul Județean de Urgențe Vaslui, mama a două fete, s-a răsturnat cu mașina, după ce a încercat să ocolească un câine

de Daniel MICU

asistenta-dana-zalaru-vasluiAccident cumplit, duminică dimineață, pe raza comunei Stefan cel Mare, unde o asistentă de la Spitalul Județean de Urgențe Vaslui și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat.

Daniela Zălaru, în vârstă de 36 de ani, se întorcea împreună cu mama și cu o prietenă de la Mănăstirea Giurgeni, județul Neamț, unde stătuseră la slujbă o bună parte din noaptea de vineri spre sâmbătă. În drumul lor către Vaslui, se pare că un caine a aparut din senin pe carosabil. În încercarea de a-i cruța viața, femeia a tras de volan, dar a pierdut controlul acestuia și a ieșit din decor. Mașina s-a rostogolit de cateva ori în lanul de porumb din apropiere si s-a oprit pe capota.

Daniela Zălaru a fost proiectată prin parbriz, la câțiva metri de autoturismul răsturnat, ea nepurtând centură de siguranță în momentul impactului. Manevrele de resuscitare ale echipajului SMURD, sosit la fața locului, au durat zeci de minute în șir, însa fara succes, femeia fiind declarata decedata.

Celelalte doua femei au fost transportate la spital, dar sunt in afara oricarui pericol.

Daniela Zălaru, un suflet necăjit care căuta alinare la Dumnezeu

13006707_1064064456992707_5131603729607922960_nDaniela Zălaru era recent angajată în cadrul Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul spitalului județean. Era mama a două fete, una de 10 ani și una de 17 ani. Se întorsese de curând din Anglia, unde muncise o bună perioadă de timp pentru a-și întreține familia. Colegii știau despre ea că luptă cu anumite probleme, motiv pentru care făcea dese drumuri la mănăstiri, spre a se ruga.

In stare de soc, rudele si prietenii au venit intr-un suflet la locul accidentului, rugandu-se pentru o minune. Ei spun ca tanara avea experienta la volan si nu inteleg cum a fost posibil asa ceva.

La Unitatea de Primiri Urgente, colegele au aprins lumanari si s-au rugat pentru sufletul tinerei plecata prea devreme la Ceruri.

„Era o fata extraordinara. Sufletista, dedicata meseriei, o familista desavarsita, o prietena buna! Vestea ne-a socat pe toti! Fusese la serviciu cu o zi inainte. Stiu ca urma sa mearga la manastire cu mama ei! Asa a vrut Dumnezeu! Suntem alaturi de familia greu incercata! Sa-i fie tarana usoara!”, au spus colegele.

Și colegii de la SMURD auu numai vorbe frumoase despre Daniela.

„Tot colectivul este afectat de pierderea colegei. Stim ca avea unele probleme si de aceea mergea frecvent la manastire sa se roage. A revenit de curand din Anglia, unde a muncit. Ne pare foarte rau! S-au facut eforturi pentru a fi salvata, insa n-a fost să fie! Dumnezeu sa o ierte!”, a declarat, pentru Est News, dr. Gabi Olaru, de la SMURD Vaslui.

Mesajul conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui

”Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui a mai pierdut un suflet minunat. Daniela Zalaru, asistent medical UPU SMURD, s-a stins din viata noaptea trecuta, in urma unui accident rutier. Om frumos, implicat si serios. Ne exprimam intreaga noastra compasiune si transmitem familiei sincere condoleante. Sa-ti fie drumul lin catre ingeri, draga noastra colega! Colectivul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui”.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: