Home » Sanatate » Scene de groază la Spitalul Bârlad! Un pacient s-a sinucis aruncandu-se pe fereastra!

Scene de groază la Spitalul Bârlad! Un pacient s-a sinucis aruncandu-se pe fereastra!

de Răzvan CĂLIN

Un bătrân de 81 de ani, internat în Secția de boli cronice, s-a sinucis aruncându-se de la etajul trei al clădirii. Bătrânul suferea de mai multe afecțiuni cronice.

Vineri seara, pacienții și personalul Spitalului de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad au trecut prin clipe de groază după ce un bătrân, internat la Secția medicină internă – Cronici, s-a sinucis arucându-se în gol de la etajul trei al clădirii.

Cel care a recurs la acest gest extrem este Vasile B., în vârstă de 81 de ani, care fusese internat în secția respectivă în urmă cu trei zile. Din câte se pare, bătrânul și-a premeditat gestul suicidal din cauză că suferea de mai multe afecțiuni extrem de grave (printre care și cancer). Probabil, omul nu a mai putut îndura chinurile prin care trecea și a decis că e mai bine pentru el să-și ia viața. Trebuie spus că Secția de medicină internă – Cronici este situată la etajul III al pavilionului nou.

”A fost internat la noi cu o patologie multiplă, cu mai multe afecțiuni cronice, inclusiv metastaze pleurale operate. În jurul orei 21, a profitat că ceilalți doi colegi de salon nu erau lângă el și și-a pus un scaun în dreptul geamului și s-a aruncat în gol. Deși s-a intervenit rapid, leziunile multiple (politraumatism, toate membrele fracturate, traumatism cranio-cerebral sever, exoftalmie sau un ochi scos, cum se mai spune) suferite în urma impactului cu solul au fost incompatibile cu viața, astfel că o oră mai târziu omul a decedat”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de urgență ”Elena Beldiman” Bârlad.

Familia bătrânului a fost anunțată imediat de tragedie. Trupul neînsuflețit a fost depus la Morga Bârlad unde urmează a se efectua necropsia.

About Simona Vasile