Home » Justitie » Poveste de groază în satul Deleni! Bătrână violată de fiul unui individ care și-a siluit propria frică!

Poveste de groază în satul Deleni! Bătrână violată de fiul unui individ care și-a siluit propria frică!

de Daniel MICU

Florin Trenchi (26 de ani) din localitatea vasluiană Deleni, este acuzat că a violat cu bestialitate o bătrână în vârstă de 61 de ani. Tatăl agresorului este cel care acum zace în pușcărie pentru că și-a violat propria fiică, o fetiță de numai 10 ani.

La cei 61 de ani ai săi, Elena Chitic, din comuna Deleni, a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu câteva zile, când un consătean – Florin Trenchi, de 26 de ani – a năvălit peste ea în casă, a bătut-o cu sălbăticie după care a și violat-o.

chitic_elena1Victima este și acum în stare de șoc, iar urmele bătăii încasate (vizibile pe chipul și trupul femeii) i-au îngrozit până și pe oamenii legii. În urmă cu câteva nopți, cu creierul îmbibat de alcool, Trenchi a sărit gardul femeii, care este vecină cu el. Individul știa foarte bine că bătrâna locuiește singură și are probleme cu auzul. Intrat în casă, și-a năucit victima dintr-o singură lovitură. I-a pus mâna la gură ca să nu țipe și a lovit-o cu pumnii până a umplut-o de sânge. Apoi, i-a rupt hainele de pe ea, a violat-o și a supus-o la perversiuni sexuale. Biata femeie își amintește că individul i-a dat în cap și peste picioare cu un ciocan. Nu i-a păsat nici o clipă de lacrimile și rugămințile femeii, ci și-a bătut joc de ea în fel și chip.

”A sărit gardul și m-a bufnit în pat! M-a umplut de sânge cu pumnii. Și un ciocan a găsit! Mi-a pus mâna la gură să nu țip. M-a violat și așa și așa! Vai de capul meu. Stau cu frică. Un vagabond, un nenorocit! Am vânătăi peste tot. Să nu îi mai dea drumul de la pușcărie! Acolo să îi putrezească oasele! Mai are un frate mai mic acasă, stau cu teamă. Nu știu ce o să mă fac. Peste tot mă doare. Ce a avut cu mine? Sunt femei tinere în sat!”, a povestit reporterilor Est News, printre lacrimi, Elena Chitic.

După ce și-a dus la sfârșit cumplitul plan, tânărul s-a făcut nevăzut. Cu greu a ajuns bătrâna până la poarta cumnatei sale, căreia, cu ultimele puteri, i-a cerut ajutorul. Îngrozită, femeia a mers la poliție, iar autorul a fost ridicat din casa unui frate, din satul Lipovăț, acolo unde încerca să se ascundă.

Localnicii din Deleni sunt șocați și nu le vine să creadă nici acum cele întâmplate.

chitic_elena2”Este o femeie singură, cuminte, la locul ei. Muncește mai ceva ca un tânăr. Nu s-a certat cu nimeni niciodată, nu a avut probleme niciodată. Cumnata ei a venit la mine și mi-a spus că Ileana a fost violată. Doamne ferește! E plină de vânătăi, era plină de sânge, hainele rupte…îngrozitor! Cum l-a dus mintea și capul?! El face parte dintr-o familie distrusă. Tatăl cu fiica, el și cu fratele mai mic se țineau numai de drăcii. Au intrat în casele oamenilor, au furat, au spart magazine. Copiii ăștia nu au avut stăpân. Ce au văzut acasă, aia au făcut. Să fie pedepsit, să nu se mai întoarcă niciunul în sat! La noi nu s-a mai auzit de așa ceva până acum!”, a spus Maria Modoranu, vecină cu victima.

Violul, o tradiție în familia Trenchi: tatăl lui Florin zace în pușcărie pentru că și-a siluit propria-i fiică, o copilă de numai 10 ani!

Cât despre călău, acesta, într-adevăr, este cunoscut ca fiind un individ recalcitrant, pus numai pe rele, la fel ca și fratele său mai mic. Dumitru Trenchi, tatăl lor, zace acum în pușcărie din luna martie 2016, când oamenii legii au reușit să dovedească că și-a violat propria-i fiică, o copiliță în vârstă de numai 10 ani. Minora, împreună cu o altă soră de a ei, este încă de atunci în grija statului.

Caracterul violent al bărbaților din familia Trenchi a șocat un sat întreg. Femeile au prins acum curaj și povestesc că, nu de puține ori, tânărul le aborda pe drum și le propunea să întrețină raporturi sexuale cu el.

”Mergeam într-o zi spre casă, iar el era în urma mea. Credeți-mă, îmi era teamă de el! Era mereu băut. E un periculos și un golan. Și el și fratele său. Mama lor era o bețivă, tatăl e la pușcărie că și-a violat fata minoră. Toți le știam de frică. În ziua aceea, vă rog să mă iertați, s-a apropiat de mine și mi-a cerut să îi dau … Am aruncat șlapii din picioare și am rupt-o la fugă. Abia am ajuns acasă. Îmi sărea inima din piept când am intrat în curte. Ăștia nu sunt oameni care să stea printre oameni normali. Sunt niște destrăbălați. Eu vă spun sincer, nici nu ies din casă seara să iau o pâine de la magazin, deși stau în centrul satului. Ne este teamă. Acum, bine că a fost ridicat. Toată viața să îl țină acolo. Să nu se mai întoarcă în satul nostru”, ne-a declarat o altă localnică din Deleni, Elena Dinu.

mama_violatorDeși pare incredibil, mama suspectului a avut o reacție șocantă: ea a recunoscut senină că tot ce spune lumea este adevărat, dar îi caută scuze fiului, despre care spune că nu e singurul care face așa ceva.

În momentul de față, Florin Trenchi a fost reținut de polițiști pentru 24 ore, iar ulterior judecătorii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

About Simona Vasile

4 comments

  1. Bataia simpla vs bătaia de joc
    11 November 2013 CAŢAVENCII
    În Vaslui e foarte greu să-ți dai seama, de Halloween, care femeie
    atrăgătoare e cu adevărat octogenară și care e doar o studentă la Drept
    îmbrăcată în bătrânică sexy. Pentru a nu se confrunta cu această
    problemă, un tânăr de 28 de ani din localitatea Zizinca, comuna Deleni, a
    dat buzna peste o bătrână de 83 de ani cu o seară înainte de Halloween,
    când costumele inedite încă mai atârnau pe umerașe. Cu fesul tras pe
    față, posesorul nobilului nume Daniel Parnavel a obligat-o pe biata
    femeie să întrețină relații sexuale cu el, motiv pentru care acum se
    află în arest preventiv. Tot ce mai speră violatorul e ca următorul
    Halloween să nu-l prindă într-un costum de școlăriță sexy, într-o celulă
    plină de pușcăriași care au găsit de cuviință să nu se deghizeze în
    nimic.

  2. A SASEA BATRANA VIOLATA IN COMUNA DELENI
    Bãtrânã de 83 de ani, violatã si bãtutã de un recidivist in anul 2013
    NEBUN Batjocoritã de un individ care-i putea fi nepot. O
    femeie în vârstã de 83 de ani, din comuna Deleni, a scãpat cu viatã ca
    prin urechile acului, dupã ce un tânãr a dat buzna peste ea în casã, a
    nãucit-o în bãtaie, a strâns-o de gât si a violat-o. Agresorul este
    recidivist. În vara anului trecut a fost eliberat din puscãrie pentru
    bunã purtare. Ispãsise cinci ani din pedeapsa primitã pentru cã a violat
    o femeie în vârstã de 74 de ani. Asearã, bãrbatul a fost arestat
    preventiv.

  3. Familia Parnavel a terorizat comuna Deleni prin furturi ,batai ,violuri, si drept rasplata politia le-a dat permis de port arma la infractori detin arme de vanatoare legal,numai la Vaslui e posibil asa ceva la ce mai exista SRI .

%d blogeri au apreciat: