Home » Sport » Sporting Juniorul Vaslui, argint la 2002 și în careul de ași cu grupa 2001, la Junior”s Cup Bulgaria – Albena

Sporting Juniorul Vaslui, argint la 2002 și în careul de ași cu grupa 2001, la Junior”s Cup Bulgaria – Albena

Sporting Juniorul Vaslui a reușit performanțe notabile zilele trecute când a obținut argintul și locul patru la Turneul Internațional de fotbal Junior”s Cup Bulgaria – Albena. La cea de-a treia ediție a turneului internațional clubul vasluian a participat cu grupele 2001 și 2002.

Grupa 2002 de la Sporting Juniorul Vaslui, antrenată de Cristi Bejan, a reușit să cucerească argintul la Junior”s Cup Bulgaria – Albena. Puștii au pierdut un singur meci și au câștigat patru. Apetitul lor ofensiv a fost extraordinar, cu 20 de goluri marcate, o medie de patru pe meci. Nici apărarea nu a stat rău, cu doar cinci goluri primite. Vasluienii au acumulat 12 puncte și au fost devansați de Dinamo București care a avut un parcurs perfect și au acumulat 15 puncte după cinci victorii. Cele două echipe au mers umăr la umăr în competiție, până la meciul direct în care bucureștenii s-au impus cu 2 – 0. Vasluienii au început în forță și au învins cu 4 – 0 pe Zimbru Chișinău. A doua zi au urmat noi victorii, scor 6 – 1 cu Iunak Varna și 7 – 0 cu Kaliakra Kavarna. Sâmbătă, vasluienii au învins cu 3 – 2 pe CSMS Iași. La categoria 2002 au participat șase echipe. S-a jucat în sistem fiecare cu fiecare, iar primele trei clasate au fost premiate de organizatori.

juniorul 2001 vasluiVasluienii născuți în 2001, pregătiți de Cornel Cracea și Gabriel Crăciun, au cedat în finala mică, scor 0 – 1 cu Dunărea Călărași. În semifinale vasluienii au pierdut cu 4 – 5 cu Dinamo București, campioana competiției. Formația din capitală a învins în ultimul act, cu 2 – 1, o altă formație românească, Petrolul Ploiești. Vasluienii au câștigat grupa B, după ce au înregistrat două victorii și un rezultat de egalitate. Sporting Juniorul Vaslui a învins Cherno More Varna cu 3 – 0 și Fc Devnya cu 7 – 0. A remizat însă cu Dunărea Călărași, formație care le-a refuzat bronzul. Puștii din Vaslui au reușit să marcheze în prima parte a competiției nu mai puțin de 10 goluri, fără să primească vreunul. Competiția a fost organizată sub forma a două grupe, iar primele două clasate din fiecare grupă au disputat semifinalele și finala mică sau finala mare. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: