Home » Justitie » Înjunghiat de tovarășul de pahar!

Înjunghiat de tovarășul de pahar!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat din satul Copăceana a fost înjunghiat chiar de amicul cu care băuse aproape toată seara.

O banală întâlnire de șpriț între doi amici s-a transformat într-o veritabilă baie de sânge. Totul s-a petrecut duminică seara, în locuința lui Mircea P., de 44 de ani, din satul Copăceana, comuna Fălciu, a primit vizita unui amic de al său, Doru A., de 42 de ani. Cei doi s-au cinstit omenește cu niscaiva băuturi alcoolice, însă spre miezul nopții aburii alcoolului le-a cam întunecat mințile.

”La un moment dat, în jurul orei 23.30, între cei doi a izbucnit o ceartă, care în scurt timp a degenerat într-o altercație. Atunci, Doru A., l-a lovit cu un cuțit în zona abdominală pe Mircea P.”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, de la Biroul Mass Media al IPJ Vaslui.

Victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, unde în jurul orei 2 a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

”Bărbatul prezenta o plagă penetrantă în abdomen, pe flancul stâng, însă fără leziuni ale organelor interne. În momentul de față, este internat în Secția ATI (Anestezie Terapie Intensivă), starea sa de sănătate fiind stabilă”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima pentru a-și reveni, vor putea stabili și anchetatorii încadrarea juridică a faptei.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: