Home » Administratie » Ce documente îi mai lipsesc Școlii ”Iorgu Radu” pentru a-și deschide porțile?

Ce documente îi mai lipsesc Școlii ”Iorgu Radu” pentru a-și deschide porțile?

Ultimele hârtii de care mai are nevoie școala din Bârlad pentru a-și relua activitatea sunt autorizațiile de funcționare de la diferite instituții ale statului.

Școala „Iorgu Radu” din Bârlad a trecut cu bine de recepția tehnică vineri, 8 iulie, după o săptămână de la amânarea recepției inițiale din cauza unor mici neconformități care trebuiau remediate.

Școala, reabilitată din temelii și modernizată, a fost predată de constructor conducerii unității de învățământ și urmează ca aceasta să obțină toate autorizațiile necesare funcționării. Sunt avize care vor fi obținute, fără doar și poate, de la autorități, printre care și Direcția de Sănătate Publică Vaslui, școala fiind una dintre cele mai solide și moderne din județ.

banci clasa - scoala 1

Timp de 20 de luni, elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Iorgu Radu” și-au desfășurat activitatea în clădirea Școlii „Tudor Pamfile”. În această vacanță, personalul școlii va fi pe baricade pentru a putea muta lucrurile din fosta Școală nr. 4 în cea a lor, proaspăt reabilitată. Lucrurile vor fi puse în ordine, astfel încât noul an școlar să înceapă în cele mai bune condiții organizatorice. Elevii școlii dar și bobocii care vor intra în clasa I vor găsi o școală impecabilă. Era grupurilor sanitare din curtea școlii a apus. Școala a fost reabilitată și dotată la nivel european cu fonduri UE în valoare de 8,8 milioane de lei, din care 10% a reprezentat cofinanțarea de la bugetul local. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: