Home » Sanatate » Spitalul bârlădean, programat vineri la CJAS pentru negocieri

Spitalul bârlădean, programat vineri la CJAS pentru negocieri

Vineri, 22 iulie, reprezentanții Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, respectiv managerul Angela Chirilă și dr. Gabriela Daniș, directorul medical al instituției, sunt programați la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru a purta negocieri pe tema bugetului pe anul în curs.

Valoarea bugetului solicitat de conducerea spitalului este 5,7 milioane de lei.

Pe 5 iulie am depus la CJAS toate documentele necesare pentru contractarea cu Casa, ele urmând a fi verificate până pe 22, când vom merge la negocieri. Am estimat un buget de 5,7 milioane de lei, conform calculelor stipulate în lege, în funcție de indicatori, pacienți și servicii prestate. Bugetul propus este la nivelul anului trecut, buget în care este trecută și finanțarea programelor de sănătate pentru oncologie și ortopedie, care este asigurată tot de CJAS. Celelalte programe naționale, pe secții, sunt finanțate de către Ministerul Sănătății”, ne-a declarat Angela Chirilă, managerul Spitalului „Elena Beldiman”.

Cu siguranță, nici anul acesta, bugetul spitalului bârlădean nu va fi suficient, având în vedere doar un aspect – acela că 78% din valoarea lui este reprezentată de salarii. Vom reveni cu amănunte! (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: