Home » Sport » Vasluianca Maria Magdalena Ifteni, argint și bronz la Campionatul Național de Seniori și Tineret

Vasluianca Maria Magdalena Ifteni, argint și bronz la Campionatul Național de Seniori și Tineret

Atleta Maria Magdalena Ifteni, junioara I a reușit o performanța extraordinară la Campionatul Național de Atletism la Seniori și Tineret unde a luat două medalii la tineret.

maria magdalena ifteni - 2La Cluj sportiva pregătită la Vaslui de profesoara Viorica Pintilie a luat argintul după ce a terminat proba de 10.000 de metri în doar 35:30.51 minute. Rezultatul i-a adus al cincilea loc la senioare și al doilea rezultat la tineret. Doar Andreea Alina Piscu, de la CS Pandurii Târgu Jiu a depășit-o la categoria ei de vârstă, după ce a terminat proba cu aproape 1 minut mai devreme. Maria Magdalena Ifteni a luat și bronzul la tineret, după o evoluție buna la proba de 5.000 de metri. Sportiva a terminat cursa în 17:18.63 minute.

Vasluianca Maria Ifteni va participa la Crosul Balcanic din Serbia, care va avea loc în toamna. A trecut de selecția de la Pitești, cu cel de-al doilea timp din competiție. A participat și la etapa a doua a Campionatului Național de atletism în sală, unde a obținut cei mai buni timpi la categoria ei. Atât la 1.500 metri, cât și la 3.000, a trecut prima linia de sosire la junioare I. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: