Home » Justitie » Șocant! Bătrână muribundă violată de cel care îi ținea lumânarea!

Șocant! Bătrână muribundă violată de cel care îi ținea lumânarea!

de Răzvan CĂLIN

Terifiantul caz s-a petrecut joi, la orele amiezei, în satul Măscurei, din comuna Pogana.

Un caz extraordinar de șocant, petrecut în cursul zilei de joi, 21 iulie, în comuna Pogana, i-a îngrozit atât pe oamenii legii, cât și întreaga comunitate locală. Alarma a fost dată în jurul orei 12.40, de rudele unei bătrâne în vârstă de 81 de ani, din satul Măscurei. Oamenii au reclamat că femeia a fost victima unui viol, însă, ulterior, detaliile și circumstanțele în care s-a comis fapta i-a uluit până și pe anchetatori.

ambulanta-urgente-barladDin primele cercetări a reieșit că bătrâna era diabetică și fusese diagnosticată și cu ciroză la ficat. În cursul serii de miercuri, 20 iulie, femeii i s-a făcut rău și în scurt timp a intrat în comă hipoglicemică. Familia bătrânei s-a speriat și rudele sale, convinse că aceasta își trăiește ultimele clipe din viață, au început imediat pregătirile pentru a o înhuma creștinește odată ce își va da sufletul. Așa se face că rudele au vegheat la căpătâiul bătrânei în permanență, ținându-i lumânarea așa cum prevede datina creștină.

Numai că joi, pe la orele amiezei, bătrâna a rămas nesupravegheată, rudele lăsând, se pare, un consătean, în vârstă de 47 de ani, să o vegheze și să-i țină lumânarea în cazul în care și-ar fi dat sufletul. Însă, câteva minute mai târziu, rudele au revenit în camera bătrânei și atunci au dat cu ochii peste un tablou înfiorător. Din momentul în care individul a rămas singur cu bătrâna muribundă în cameră, a tăbărât pe aceasta și fără să-i pese de starea în care se afla biata femeie, a violat-o. Anchetatorii au descoperit ulterior că fapta a fost comisă cu sadism, căci bătrâna a fost descoperită zăcând plină de sânge. Printre altele, ambulanțierii sosiți la fața locului au descoperit că femeia suferise o ruptură de perineu, provocată de individul respectiv.

Trebuie spus că suspectul este cunoscut în sat ca fiind bolnav psihic. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată și din lucrători ai Secției de poliție rurală nr. 1 Bârlad. Din câte se pare, individul ar fi recunoscut în fața anchetatorilor oribila faptă. Făptașul urmează a fi reținut și ulterior prezentat în fața procurorilor și judecătorilor care vor trebuie să ia împotriva sa măsurile legale ce se impun în astfel de situații.

”Am fost sesizați la orele amiezei despre acest caz petrecut în comuna Pogana. Au fost declanșate cercetări care în momentul de față sunt în plină desfășurare. Pe măsură ce ancheta va avansa, vom reveni cu informațiile de rigoare”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, de la Biroul Mass Media al IPJ Vaslui

După ce i s-au acordat primele îngrijiri la fața locului, bătrâna a fost transportată și internată la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, unde este ținută sub observație medicală în continuare. Femeia și-a revenit din comă, este conștientă, însă nu are habar despre ceea ce s-a întâmplat cu ea pe perioada cât a fost în comă. Vom reveni cu noi amănunte în ediția de mâine.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: