Home » Sanatate » Copil de 12 ani, în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o conductă într-un canal de irigații

Copil de 12 ani, în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o conductă într-un canal de irigații

Un copil de 12 ani din localitatea Vetrișoaia a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe o conductă într-un canal de irigații fără apă în timp ce mergea împreună cu mama sa, care l-a lăsat nesupravegheat în acel moment, să cumpere niște baloți de lucernă.

La un pas de tragedie. Un băiat care mergea cu mama sa pe un câmp din apropiere de Vetrișoaia a alunecat de pe o conductă, pe care încerca să traverseze un canal de irigații fără apă, căzând în gol de la câțiva metri direct pe o piatră. În urma accidentului, copilul de 12 ani a suferit leziuni grave, fiind transportat cu ambulanța direct la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Instituția noastră a fost sesizată cu privire la faptul că minorul ar fi fost exploatat prin muncă și că în momentul accidentării sale s-ar fi aflat cu vacile unui fermier. Din primele verificări, reclamația se infirmă, fiind vorba doar de un accident petrecut din cauza neatenției”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Potrivit acesteia, băiatul de 12 ani mergea împreună cu mama sa să cumpere de la un fermier niște baloți de lucernă. La un moment dat, copilul a plecat înainte cu fiul proprietarului baloților, luând decizia de a traversa singur pe acea conductă de pe care a alunecat și a căzut în gol de la câțiva metri. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: