Home » Sport » Viitorul Vaslui s-a remarcat la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori și Tineret. Andrei Alestar, vicecampion național

Viitorul Vaslui s-a remarcat la Campionatul Național de Atletism pentru Seniori și Tineret. Andrei Alestar, vicecampion național

Campionatul Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, desfășurat săptămâna trecută la Cluj a fost un nou prilej de a arata cât de pricepuți sunt vasluienii la proba de aruncare a ciocanului.

Vasluianul Andrei Alestar, sportiv al CS „Viitorul” Vaslui este vicecampion național la seniori, după ce a reușit o aruncare foarte buna a ciocanului. Aruncarea sa cea mai buna, de 63,16 metri i-a oferit locul doi în clasament.

Podiumul de la tineret a fost plin de sportivi de la CS „Viitorul”, pregătiți de profesorii Laurențiu Maxim și Ciprian Popa. Laurențiu Chelaru a devenit campion național, Alexandru Bilan a luat argintul, iar Victor Ioniță a terminat pe trei și a cucerit bronzul.

Viorica Cristina Bocăneț a cucerit și ea medalia de bronz la tineret. O alta vasluianca, Oana Doltu, a terminat pe locul patru și a ratat de puțin șansa de a cuceri o medalie. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: