Home / Administratie / Prefectura Vaslui reinstituie obiceiul întâlnirilor cetățenești la sate
Daniel Olteanu

Prefectura Vaslui reinstituie obiceiul întâlnirilor cetățenești la sate

Prefectul județului Vaslui, Daniel Olteanu, va organiza, începând cu luna septembrie, întâlniri civice în toate comunele județului, la care să participe primarul, viceprimarul, preoții, profesorii, polițiștii. Prefectul a spus că este vorba despre întâlniri restrânse, care au ca scop conștientizarea factorilor de decizie locali cu privire la necesitatea implicării lor active în viața socială, în vederea reducerii infracționalității.

”Vor fi întâlniri cu cei mai reprezentativi oameni din comune, care au un cuvânt de spus în comunitățile lor și se bucură de respectul cetățenilor. Este vorba despre primari, preoți, cadre didactice, polițiști, care se pot implica mai mult pentru prevenirea unor fapte reprobabile sau pentru rezolvarea problemelor care apar în societate. Nu vreau să ne întâlnim doar de dragul de a ne întâlni. Vrem ca aceste întâniri să aibă rezultate concrete”, a declarat prefectul județului Vaslui, Daniel Olteanu.

Prefectul a precizat că vor fi dezbătute probleme legate de protecția socială, de siguranța publică sau de respectarea drepturilor copiilor. În ultimul timp, prefectul s-a arătat îngrijorat de nivelul crescut al infracționalității în mediul rural și a declarat că trebuie luate măsuri în acest sens. (Razvan CĂLIN)

About Simona Vasile

x

Check Also

Țâșnitorile din parcul Teatrului din Bârlad vor deveni funcționale în pragul alegerilor prezidențiale

Se lucrează intens la reabilitarea ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Primăriile din județ, corigente la capitolul respectarea cerințelor minime de securitate a angajaților la locul de muncă

Instituțiile de administrație publică din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: