Home » Justitie » Un polițist din Bârlad și fiica acestuia accidentați grav de un șofer vitezoman!

Un polițist din Bârlad și fiica acestuia accidentați grav de un șofer vitezoman!

de Răzvan CĂLIN

Agentul șef principal Gabriel Sergiu Morea încerca să remedieze o pană de cauciuc la mașina sa, când un alt autovehicul, condus cu viteză de un tânăr din Iași, l-a accidentat. Polițistul bârlădean și fiica sa au fost internați la Spitalul ”Sf. Spiridon” din Iași.

Marți, 26 iulie, un polițist din Bârlad – agentul șef principal Gabriel Sergiu Morea, de la Biroul de Ordine Publică – a trecut prin clipe de groază după ce el și fiica sa au fost răniți de un șofer vitezoman.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.20, pe raza localității Scânteia, din județul Iași. Polițistul bârlădean nu era în timpul serviciului și tocmai se întorcea de la Iași, împreună cu fiica sa în vârstă de 20 de ani. Morea se afla la volanul mașinii personale, când, la un moment dat, a fost nevoit să tragă pe dreapta din cauza unei pene de cauciuc survenită la una dintre roțile mașinii. Omul a oprit mașina pe marginea din dreapta a șoselei (undeva pe raza satului Scânteia din județul Iași) și a început să meșterească la roată pentru a remedia defecțiunea. Însă, omul nu a bănuit nici un moment că în câteva clipe viața sa și a fiice sale aveau să fie puse în pericol de un șofer vitezoman.

”Un autoturism marca Audi A4, condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din satul Scânteia, se deplasa în aceeași direcție. Din cauza vitezei excesive, șoferul nu a observat celălalt autoturism oprit pe marginea din dreapta a șoselei și a intrat în coliziune cu acesta. Autoturismul la a cărui defecțiune lucra cetățeanul din județul Vaslui, a fost proiectat către înainte. În același timp, atât șoferul acestuia, cât și o tânără în vârstă de 20 de ani, au fost răniți”, ne-a declarat subinspectorul Anca Alexandra Vijiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În urma impactului, polițistul bârlădean a suferit o fractură a piciorului stâng și diverse policontuzii. Transportat de urgență la Spitalul ”Sf. Spiridon” din Iași, medicii de aici au mai descoperit că omul are și câteva coaste fisurate. La rândul său, fiica sa a suferit un traumatism cranio-cerebral și policontuzii, însă rănile se pare că nu sunt foarte grave. Oricum, atât tatăl, cât și fiica, au rămas în continuare sub supravegherea medicilor ieșeni.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: