Home » Social » O delegație din Bârlad va participa la festivitățile dedicate Zilei Imnului Național, la Reghin

O delegație din Bârlad va participa la festivitățile dedicate Zilei Imnului Național, la Reghin

Ziua Imnului Național va fi sărbătorită de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad la Reghin, în județul Mureș.

CARP afis lansare revista nr 29_001Cele două CARP-uri sunt înfrățite de câțiva ani și, în baza acestei colaborări strânse, primarul Reghinului, Maria Precup și președintele CARP Reghin, Leon Stoica, ne-au invitat la ei în oraș pentru a sărbători împreună Ziua Imnului Național”, a declarat Nicolae Mihai, președintele CARP Bârlad.

Astăzi, de la ora 15.30, la Casa de Cultură din Regin va fi lansat numărul 29 al revistei CARP Bârlad, „Viața noastră”, iar seara, de la ora 18, colaboratorii CARP Bârlad vor susține un program de muzică și poezie.

Vor evolua în spectacolul de astăzi corul „Crizantema” al CARP, ansamblul „Răzeșii” din Pogonești, formația de mandoline din comuna Alexandru Vlahuță, interpreta de muzică religioasă și populară Mihaela Oprea, profesoară la Liceul „Ioan Popescu” din Bârlad, dar și alți interpreți, copii și adulți din Bârlad și comunele limitrofe, colaboratori mai vechi sau mai noi ai CARP Bârlad. De asemena, vor recita Gruia Novac și scriitorul Petruș Andrei.

Din delegația bârlădeană fac parte, alături de Nicolae Miha, președintele CARP, și deputatul PSD Adrian Solomon, Mihail Iulian Bica, consilier loca și protopopul de Bârlad Vasile Lăiu. De asemenea, vor fi prezenți Nelu Niță, directorul Cancelariei Prefectului, Iordache Ionel, primarul comunei Pogonești și Doinița Grigore, directoarea Școlii din Banca. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile