Home » Social » Vasluienii, cei mai dornici să se reconvertească profesional!

Vasluienii, cei mai dornici să se reconvertească profesional!

de Răzvan CĂLIN

Recent, Agenția Națională pentru Ocupare Forței de Muncă (ANOFM) a anunțat că în luna august vor începe, la nivelul întregii țări, nu mai puțin de 157 de programe de formare profesională. 3.090 este numărul persoanelor ce vor putea participa gratuit la aceste cursuri, iar județul Vaslui va avea cei mai mulți cursanți, mai exact 214.

”Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație (304), lucrător în comerț (207), instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze (158), bucătar (153), operator introducere, validare și prelucrare date (131), comunicare în limba engleză (126), coafor (123), frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist (118), inspector (referent) resurse umane (114), manichiură, pedichiură (98)”, se arată într-un comunicat al ANOFM.

Pentru detalii, cei interesați se pot adresa agenției teritoriale pentru ocuparea forței de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reședința, or pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la secțiunea Formare profesională.

 

 

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: