Home » Social » Fată de 12 ani, cu mama în străinătate și tatăl la serviciu, găsită moartă în casă, după ce s-a electrocutat la mașina de spălat

Fată de 12 ani, cu mama în străinătate și tatăl la serviciu, găsită moartă în casă, după ce s-a electrocutat la mașina de spălat

O fată de 12 ani din Banca, cu mama plecată la muncă în străinătate și cu tatăl aflat la serviciu, a fost găsită moartă în casă după ce s-a electrocutat la mașina de spălat, în momentul în care copila folosea aparatul electrocasnic pentru spălatul unor rufe.

Tragedie în comuna Banca, după ce o fată și-a pierdut viața la numai 12 ani. Copila a fost găsită moartă în locuință, lângă mașina de spălat, chiar de către tatăl său, în momentul în care acesta a revenit de la serviciu, un abator din comuna Banca, în cursul serii de vineri. Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112, însă echipajul ambulanței deplasată la intervenție nu a putut decât să constate decesul fetei de 12 ani.

Din cele constatate la fața locului de către echipajul medical, copila era moartă încă din cursul zilei, lângă mașina de spălat. În consecință, Poliția a preluat cazul pentru a elucida condițiile în care s-a petrecut decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Tatăl fetei de 12 ani a spus polițiștilor că soția sa este plecată la muncă în străinătate și mai are acasă încă trei copii. Din câte se pare, copila, în lipsa mamei, se mai ocupa și de treburile gospodărești, fiind electrocutată în momentul în care spăla rufe la mașină. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: