Home » Monden » Ilie Năstase și-a dus soția la mare să-i țină mintea departe de problemele medicale. Cură antidepresie!

Ilie Năstase și-a dus soția la mare să-i țină mintea departe de problemele medicale. Cură antidepresie!

Cu fix o lună în urmă, Brigitte Sfăt arunca bomba: ”în trupul meu se dezvoltă două tumori și este necesară o intervenție de extirpare”. De atunci, tăcere. Soția lui Năstase a dospărut din spațiul public încercând probabil să-și rezolve problemele. Asta, până în weekend-ul abia încheiat.

Soția fostului mare tenisman Ilie Năstase a încheiat luna iunie în lacrimi, cerându-și iertare de la toți cei cărora le-a greșit în viață. Depistarea unor tumori a simbolizat pentru ea, se pare, o pedeapsă divină. A declarat atunci că va trece printr-o intervenție de extirpare și a dispărut complet din viața publică și a începtat să dea vești despre starea sa de sănătate. În mod cert nu a urmat o perioadă ușoară pentru ea, dar, mai mult ca sigur, Ilie i-a fost alături. O demonstrează și fotografiile surprinse în weekend la Mamaia, unde cei doi au petrecut câteva zile numai bune să o țină pe Brigitte departe de gândurile negre.

i se pare, strategia a funcționat de minune, căci, la prima apariție de când a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate, soția lui Năstase arată nemaipomenit și nimic nu trădează ipoteza unei boli necruțătoare. Singurul lucru care ar putea crea oaresce suspiciuni ar putea fi ținuta brunetei.

Pe Litoral, ca acasă

ANGE3924

Dacă până acum se lăsa desfătată de razele soarelui de vară, de astă dataă, Brigitte a ales să poate o rochie lungă și amplă care îi acoperea fiecare centimetru din piele. Dar acestea, nu pot fi decât speculații, iar opțiunea ei, doar una care ține strict de moda estivală.

Ilie și Brigitte dețin un apartament chiar pe plajă, în complexul de lux preferat de majoritatea vedetelor și politicienilor din România. În aceste condiții, nu e de mirare de ce au ales stațiunea de la malul Mării Negre pentru a-și limpezi gândurile. Mai mult, astfel, cei doi se simt pe Litoral, ca acasă.

Singurică, singurică!

briggie (1)briggie

Încă un semn că se simte mai bine și că marea ține depresia la distanță e plimbarea pe care Brigitte a făcut-o pe faleza din Mamaia, fără compania lui Nasty. Cu o rochiță albă, ce lăsa să se vadă picioarele frumoase încățate cu sandale asortate, Brigitte (39 de ani) a descins prin stațiune. Ca un detaliu picant, aceasta a purtat pe sub rochiță lenjerie intimă de culoarea fucsia, ce ieșea în evidență prin albul semitransparent al rochiței.

Sursa; libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: