Home » Justitie » Accident cu cinci victime la Solești!

Accident cu cinci victime la Solești!

de Răzvan CĂLIN

Toate persoanele rănite erau într-o Dacia Logan înmatriculată în București.

Ieri, pe Drumul Național (DN) 24 s-a produs un accident de circulație soldat cu cinci victime. Totul s-a petrecut în jurul orei 14.40, pe raza comunei Solești, iar mașina implicată este o Dacia Logan, înmatriculată în București.

”În momentul în care a ajuns pe raza comunei Solești, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pe o porțiune de drum în curbă și s-a răsturnat (pe o parte) cu mașina în afara părții carosabile. În urma impactului, au fost accidentate cinci persoane: șoferul împreună cu soția sa, un minor și alți doi pasageri”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, însă se pare că nu au suferit răni grave. Șoferul a declarat polițiștilor că era foarte obosit și, în consecință, este foarte posibil să fi ațipit la volan. Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

About Razvan Calin