Home » Sport » LPS Vaslui a cucerit podiumul la Campionatul Național de atletism pentru juniori I

LPS Vaslui a cucerit podiumul la Campionatul Național de atletism pentru juniori I

Vasluiencele de la LPS Vaslui, pregătite de Viorica Pintilie și Elena Bogos, au obținut weekend-ul trecut trei medalii, în cadrul Campionatului Național de atletism pentru juniori I.

georgiana nedelea - bronz - juniori I - 1500 metri

Georgiana Nedelea, bronz la proba de 1.500 metri

Maria Ifteni a obținut la Pitești două medalii, una de aur și una de bronz. Atleta din Vaslui s-a clasat pe primul loc la proba de 5.000 de metri și a terminat a treia cursa de 3.000. Sportiva a confirmat astfel evoluțiile de la Campionatul Național de tineret unde a obținut aurul la proba de 10.000 de metri și bronzul la 5.000.

O altă medalie a fost obținută de LPS Vaslui prin Georgiana Nedelea, care a luat bronzul la proba de 1.500 de metri. La 5.000 de metri Izabela Spiridon și Ionela Lungu au avut și ele evoluții bune, în urma cărora au ocupat locurile patru și cinci. Izabela Spiridon a fost în primele zece și la proba de 3.000 de metri, unde s-a clasat pe șase. La aceeași probă, Ionela Lungu a fost a șaptea sportivă care a trecut linia de sosire. Ionela Vîrlan s-a clasat pe locul patru la proba de 1.500 de metri. (G.P)

About Tehno Redactor