Home » Sanatate » Canicula și boala l-au răpus! Vasluian mort pe stradă

Canicula și boala l-au răpus! Vasluian mort pe stradă

de Răzvan CĂLIN, Ionut PREDA

Un vasluian a decedat pe stradă, iar ambulanțierii au încercat (fără succes), vreme de un ceas, să-l resusciteze.

Valul de căldură care s-a abătut în ultimele zile peste județul nostru a făcut, din păcate, o victimă. Marți, la orele amiezei, un bărbat din municipiul Vaslui – S. M., în vârstă de 58 de ani – a căzut pur și simplu din picioare în timp ce se deplasa pe strada Traian. Apelul la 112 a fost făcut de câțiva trecători în jurul orei 12 și în scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

”Timp de o oră s-au efectuat manevre de resuscitare a acestui bărbat, însă, din păcate, fără succes, fiind nevoiți, în cele din urmă, să declarăm decesul dumnealui. La acest deznodământ tragic a contribuit foarte mult și faptul că era cunoscut ca suferind de mai multe afecțiuni, cum ar fi diabet, hipertensiune și probleme cardiace”, ne-a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

El ne-a mai precizat că, totuși, acest val de caniculă nu a ridicat probleme la fel de mari precum cel înregistrat la sfârșitul lunii iunie, când într-o singură zi au decdat nu mai puțin de opt persoane din județul Vaslui.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: