Home » Justitie » Dosare penale pentru trei șoferi inconștienți

Dosare penale pentru trei șoferi inconștienți

Trei persoane care se deplasau cu autoturismele pe drumurile publice, fără a respecta prevederile rutiere în vigoare, au fost identificate de polițiști, iar pe numele lor au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Ciprian T., în vârstă de 27 de ani, din comuna Bunești Averești a fost prins băut la volan. Acesta se deplasa cu autoturismul pe drumul comunal din localitatea Leoști, când a fost oprit pentru control de Polițiștii Secției Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Tătărăni. Deoarece acesta emană halenă alcoolică, a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Huși unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Un tânăr, de 19 ani, din comuna Voinești, județul Iași a fost depistat în trafic de polițiști din cadrul Poliției orașului Negrești fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta se deplasa cu un autovehicul pe strada Abator din orașul Negrești. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Lui Marcel C., de 28 de ani, din comuna Laza i-a fost deschis dosar penal după ce a fost prins în trafic deși avea autorizația provizorie de circulație expirată din luna iunie. Acesta se deplasa cu autoturismul pe strada Mihail Sadoveanu când polițiștii l-au oprit pentru a verifica documentele autovehiculului. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: