Home » Justitie » O fată de 15 ani a fost încătușată de polițiști, în urma unei altercații provocată într-o locuință, după ce a băut o bere și 300 ml de votcă

O fată de 15 ani a fost încătușată de polițiști, în urma unei altercații provocată într-o locuință, după ce a băut o bere și 300 ml de votcă

O fată de 15 ani din municipiul Vaslui a fost încătușată de polițiști în urma unei altercațiii pe care a provocat-o într-o locuință unde se afla în vizită împreună cu tatăl său și un tânăr de 32 de ani, copila afirmând că băuse anterior o bere și 300 de mililitri de votcă.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, mai multe echipaje de jandarmi, polițiști și ambulanțieri au intervenit la o locuință din suburbia Gura Bustei, după ce o fată de 15 ani a provocat scandal, în urma consumului de alcool. Cel care a solicitat intervenția forțelor de ordine a fost proprietarul locuinței, unde copila se afla în vizită împreună cu tatăl său și un tânăr de 32 de ani. Întregul scandal a pornit de la unele discuții în contradictoriu dintre proprietar și cei trei oaspeți.

Întrucât atât minora cât și tânărul de 32 de ani se manifestau agresiv, a fost nevoie de imobilizarea celor doi. Ulterior, fata de 15 ani a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, în timp ce tânărul a fost transportat la aceeași unitate sanitară de către un echipaj de poliție”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Copila a mărturisit cadrelor medicale că, înainte de a provoca scandalul, a băut o bere și 300 de mililitri de votcă. În consecință, fata a beneficiat de îngrijirile medicale specifice la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului vasluian.

Polițiștii nu au dat nicio amendă celor care au provocat scandalul, cercetările putând fi continuate doar dacă proprietarul imobilului unde a avut loc altercația va depune o plângere în acest sens. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: