Home » Administratie » PSD face prima schimbare în CL Vaslui, după ce fostul administrator public al județului și-a dat demisia

PSD face prima schimbare în CL Vaslui, după ce fostul administrator public al județului și-a dat demisia

PSD face prima schimbare de membri în Consiliul Local Vaslui, după ce fostul administrator public al județului, Valeriu Caragață, și-a dat demisia din funcție, locul său fiind luată de o colegă de partid, respectiv Valentina Țibuleac.

Consiliile locale din județ încă mai continuă să se așeze, chiar și la două luni de la alegeri. Dacă în unele cazuri, consilierii aleși pe 5 iunie sunt dați afară, pe motiv politic, de către formațiunile pe listele pe care au ieșit, la Vaslui, în consiliul municipal, unul dintre aleși a preferat să plece de unul singur. Este vorba despre Valeriu Caragață, fost administrator public al județului în mandatul 2012-2016, care, ce-i drept, a renunțat la funcție și la cei 500 de lei pe lună pentru a se duce mai sus, adică la Consiliul Județean. El a fost ales și aici pe listele PSD, așa că, în acest mandat, va activa ca și consilier județean. Probabil, Caragață nu mai este în cărți pentru funcția de administrator public, pentru care se va organiza concurs peste două săptămâni, altfel nu se explică de ce a demisionat din CL.

Locul său în CL Vaslui a fost de următoarea persoană aflată pe lista de consilieri PSD, respectiv Valentina Țibuleac. Social-democrata a depus jurământul în fața primarului Vasile Pavăl și celorlați, de acum colegi, din Consiliul Local. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: