Home » Politic » Dragnea către Solomon: ”Niciodată să nu-ți pierzi respectul față de cetățeni”

Dragnea către Solomon: ”Niciodată să nu-ți pierzi respectul față de cetățeni”

Liviu Dragnea, președintele PSD, l-a criticat în termeni duri pe deputatul Adrian Solomon, chiar dacă nu i-a pomenit numele, după ce acesta din urmă a pierdut Primăria Bârlad, fiind dat ca un exemplu negativ pentru ceilalți colegi de partid cărora le-a transmis un mesaj pentru următoarele alegeri: ”Dacă ai impresia că vei fi votat pur și simplu că exiști, sigur nu vei fi votat”.

Deputatul Adrian Solomon, de altfel și al doilea om în Organizația Județeană Vaslui a PSD, a fost ”luat în balon” de către liderul social-democraților din România. Prezent, la Vaslui, la sfârșitul săptămânii trecute, Liviu Dragnea l-a dat ca exemplu negativ pe fostul candidat la Primăria Bârlad, după ce Solomon s-a dat câștigător doar pentru simplu fapt că există, așa cum a subliniat liderul PSD. Deputatul este acuzat că nu a comunicat cu oamenii și astfel a avut de pierdut întregul partid.

Pierderea Bârladului nu a generat o fericire în PSD. Știți cum e cu alegerile locale?… Indiferent ce faci într-o localitate – comună, oraș, municipiu, niciodată să nu-ți pierzi sau să dai impresia că-ți pierzi respectul față de cetățeni. Și pentru asta, obligatoriu trebuie să comunici cu ei în permanență. Dacă ai impresia că vei fi votat pur și simplu că exiști, sigur nu vei fi votat, și asta pe bună dreptate. Acest fapt trebuie să fie o lecție pentru toată lumea, indiferent cât de bun administrator ori gospodar ești. Indiferent cât de mult ai dezvoltat localitatea respectivă, primul lucru, care-i mai important ca orice, este să comunici cu oamenii, pentru că nu faci pentru tine, ci pentru ei. Și o spun cu părere de rău, cu prietenul meu Dumitru Buzatu lângă mine”, a declarat Liviu Dragnea.

Pe timpul desfășurării Comitetului Național Executiv, deputatul Adrian Solomon a stat la terasa barului de la parterul Centrului de Afaceri, fără a urca la sala de ședințe. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. Dar l-a avut vreodata?

%d blogeri au apreciat: