Home » Sport » Argint pentru CSS Bârlad, la etapa a patra a Circuitului Național de Minirugby

Argint pentru CSS Bârlad, la etapa a patra a Circuitului Național de Minirugby

Rugbyștii U14 (2002-2003) de la CSS Bârlad au cucerit argintul la etapa a patra a Circuitului Național de Minirugby. În meciurile pentru stabilirea clasamentului final barladenii i-au înfruntat pe Triumf-Șoimii București și au pierdut cu 7 – 14. Au remizat apoi cu Rugby Săcele. Datorită faptului că Rugby Săcele a pierdut la o diferență mai mare de scor cu echipa campioană Triumf-Șoimii București, 5 – 19, bârlădenii au ocupat locul doi la finalul turneului. CSS Bârlad a fost plasată în grupa a III-a, pe care a câștigat-o autoritar, după ce a învins în toate cele trei meciuri disputate. Prima victorie a venit cu CSO Pantelimon, scor 14 – 0. A urmat un nou succes, vehement, scor 45 – 0 cu Rugby Team Constanța. CSS Bârlad a învins și Callatis Mangalia, scor 5 – 0. Barlădenii au obținut bronzul în celelalte trei etape disputate pană acum.

Competiția, dotată cu “Trofeul Muntenia” s-a desfășurat pe patru categorii de vârstă: U8, U10, U12 și U14. Și echipa U10 (2006-2007) de la CSS Bârlad a participat la această competiție, unde a făcut o figură frumoasă și s-a clasat pe patru. Bârlădenii au disputat grupa a III-a, în care au învins Rugby Săcele cu 20 – 10, dar au pierdut cu Pantelimon I, scor 5 – 45. În meciul de clasament, bârlădenii au înregistrat un nou succes, scor 20 – 5, cu Aurora Baicoi.

La această etapă s-au înscris în total 33 de echipe, trei la U8, 12 la U10, nouă la U12 și nouă la U14. Cele două zile de competiție au adus la start 500 de copii practicanți de mini rugby. La U8 s-a impus Warriors Timișoara, iar la U12 RC Antonio Jr. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: